YTHS:n laajennus kaikille korkeakouluopiskelijoille takaa huomisen terveet työntekijät

Hyvä opiskelukyky edistää oppimista ja opintojen etenemistä ja sillä luodaan pohja tulevalle työkyvylle. Opiskelukykyinen opiskelija on huomisen terve ja työkykyinen työntekijä. Hyvinvoivat opiskelijat ovat lupaus pitkistä työurista.

Yli puolella opiskelijoista on terveysongelmia, jotka vaikuttavat opintojen sujumiseen. Siksi opiskelijoiden terveydenhuoltoon täytyy panostaa. Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöllä (YTHS) on paras osaaminen opiskelijoiden terveydestä, se tarjoaa laadukkaan ja lain edellyttämän tasoisen opiskeluterveydenhuollon ja opiskelijat ovat siihen tyytyväisiä.

YTHS:n toimintaedellytykset on turvattava terveydenhuollon rakennetta ja rahoitusta uudistettaessa. Lisäksi YTHS on laajennettava AMK-opiskelijoille, joiden nykyisissä terveyspalveluissa on pahoja puutteita. Näin opiskelijat saadaan yhdenvertaiseen asemaan ja hyvän terveydenhuollon piiriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>